Lifestyle I Let's do Happy Stuff

Mama-Leest-Voor!Zichzelf. Mijn digitale boekenplank …

boekupdate01-Mijn digitale boekenplank

#boekupdate01. Twaalf maanden Bookchoice! Twaalf pakketten boeken.

Heel wat nieuwe titels (maar liefst 98!)
en auteurs om te ontdekken…
Een kijkje op mijn – digitale – boekenplank!

R.I.P. mijn liefste voormalige digitale boekenrek
– met dank aan kleine peutervuistjes –

Maar welke boeken
vullen deze leegte?!?

Sinds mijn boekabonnement,
8 boeken per maand,
heel wat!

Abonnement

Sinds april 2017 heb ik een abonnement bij Bookchoice!
Wie gemist heeft hoe ik hierop kwam…
lees dan snel even
‘mijn uit-pluis-verhaal’ in de post
Start to read twintig zeventien‘.

“Iedere maand is weer
een leuke verrassing”

 Hiervan heb ik nog geen moment spijt!

Genres

Met dit soort abonnement kies je niet
(what’s in the name!)
welke boeken/genre je ‘krijgt’.

Maar geen nood!

Van medische trillers
tot romantische novelles.

Van gruwelijke moordzaken
tot filosofische literatuur
en heerlijke chick-lit…

“Alles passeert!
Top!!”

En zo leer je weer eens iets nieuws ontdekken…
Kijk maar mee!

Nieuwe Titels
op het schap

8 x April, Mei & Juni

april: De vrouwen van kasteel Deverill (Santa Montefiore) – Gone Girl (Gilloan Flynn) – Hartslag (Tess Gerritsen) – Stuk van jou (Sophie Jackson) – De nachtegaal (kristin Hannah) – Misschien ooit (Colleen Hoover) – Dagboek uit de rivier (Frederik Baas) – De obsessie (Nora Roberts)

mei: Poging om iets van het leven te maken (Hendrik Groen) – Domina (L.S. Hilton) – Zie mij (Nicholas Sparks) – De dood van Murat Idrissi (Tommy Wieringa) – Offer voor een verloren zaak (Hugo Luijten) – Stil in de stad (Milou van der Will) – Een meisje loos (Ton van der Lee) – Pan (Maes & Wade)

juni: Als de rododendron bloeit (Santa Montefiore) – Naar huis (Harlan Coben) – Het damenskoor van Chilbury (Jennifer Ryan) – Doodverklaard (Lisa Gardner) – De juiste man (Max van Olden) – Tegen beter weten in (Jane Fallon) – Bloed link (Marianne & theo Hoogstraaten) – De voyeur (Aloka Liefrink)

 

8 x Juli, Augustus & September

juli: Ik zie je op het strand (Jill Mansell) – Zolang er leven is (Hendrik Groen) – Ten dode opgeschreven (Peter James) – Diagnose besmet (Tess Gerritsen) – Het meisje uit de trein (Irma Joubert) – Ivanov (Hanna Bervoets) – De onderkant van sneeuw ( Ilse Buijters) – Sand Bag (Bavo Dhooge)

augustus: De laatste roos van de zomer (Santa Montefiore) – De verbeelding (Harlan Coben) – Gebroken (B.A. Paris) – Iene Miene Mutte (M.J. Arlidge) – Het verraad van Julia (Brenda Meuleman) – Overzee (Marlies Brenters) – Hoofdzaak (Mariska Overman) – Fatale vriendschap (Paul de Bruyn) – Ik zal verborgen zijn (Eline Rosenhart)

september: De doodsvogel (Samuel BjØrk) – Obsessie (Tatiana de Rosnay) – Dagen van schaamte (Lieneke Dijkzeul) – Vallen (Jackie Van Laren) – Een zomer (Tinneke Beishuizen) De geheimzinnige tuin (Sarah Jio) – De erfenis van Mozart (Femke Roobol) – Alleen zij (Fikry El Azzouzi)

 

 8 x Oktober, November & December

oktober: Zondag ochtend breekt aan (Nicci French) – Ten noorden van het paradijs (Thomas Engström) – Bij zonsondergang (Nora Roberts) – Vaak ben ik gelukkig (Jens Chrisian Grondahl) – Waar is ze? (Alex Marwood) – Tussen zussen (Cathy Kelly) – Uitverkoren (Linda Jansma) – Slender Man (GuidoEekhaut)

november: Grijs Gebied (Marion Pauw) – Ragdoll (Daniel Cole) – Doodspel (Harlan Coben) – Als we elkaar terugzien (Krisin Harmel) – Helemaal het einde (Lisette Jonkman) – Uit liefde meneer Tuschinksi (Tanya Commandeur) – Niks (Koen Gubbels) – De zwarte brug (Erik Vlaminck)

december: Vijf spannende verhalen (Nicci French) – Een leven na jou (Jojo Moyes) – Lieve Amy (Helen Callagham) – Ten oosten van de afgrond (Thomas Engstörm) – Een tragedie in New York (Maurice Seleky) – Heelmeester (Marcel Vaarmeijer) – Een nieuw begin (Angelique Haak) – De Poppendokter (Diane Broeckhoven)

 

8 x Januari, Februari & Maart

januari: Dagboek van een getuige (Astrid Holleder) – Mijn verhaal (Johan Cruijff) – De duiventunnel ( John Le Carré) – Nog één keer feest (Liane Moriarty) – Portret van een man (Jens Christian GrØndahl) – Mijn beeld van jou (Susan Van Eyck) – Zondeval (Marianne & Theo Hoogstraaten) – Weg van jou (N.I. Monteny) – Jij, Ik en de zee (Sandy Taylor)

februari: Onder de radar (Lee Child) – Carve the mark (Veronica Roth) – Voor uw liefde (Mario Vargas LLosa) – De franse bruiloft (Sabri Louatah) – De brekerjongen (Ellen Marie Wiseman) – Schipper & Zn. (Cobi van Baars) – Vrouwen die vreemd gaan (Wieke Van Oordt – Oker (Ellen Verstrepen)

maart: Dodelijke affaire (Peter James) – Vergeten reus (Kazuo Ishiguro) – Vuurtorenwachter (Camilla Läckberg) – De samaritaan (Mason Cross) – Hoe alles moest beginnen (Thomas Verbogt) – Niet de race maar de reis (Jolanda Linschooten) – Onderuit gehaald (Loes den Hollander) – Stadspanters (Astrid Haerens)

Zin in een boek?
Bookchoice een jaartje rond …
alvast keuze genoeg!

Liefs
J*ke
xxx x

psst. Ken jij één van deze?!? Zit er een lieveling van jou bij?!? Laat hieronder maar horen!
pssst. Wie snel even de som maakt … hihi, er zijn ook maanden met 9 boeken 😉
Psssst.  Follow Instagram om te zien wat ik nu aan het lezen/luisteren ben!
Pssssst. In de volgende updates krijg je van me te horen welke ik las, luisterde & ervan vond …
Keep following! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s