Over deze site

Spelregels *

Hier op ’Sprinkels en Kaneel’ …

Kan je reageren op een artikel. De stukjes zijn steeds mijn eigen beleving, mening, … deze zijn persoonlijk en nooit opgedrongen. Ik hoor graag jouw mening, beleving, of wat je vindt van het geschreven stuk. Ben je het niet eens, dat kan. Ook jij hebt een eigen mening.

(Negatief) reageren kan maar hou je even aan volgende spelregels: wees beleefd, ga niet schelden & beledigen, berokken geen (directe/indirecte) schade. Sprinkels en Kaneel behoudt het recht om op elk moment inhoud te veranderen of te verwijderen.

Lets get social with me…

Je kan Sprinkels en Kaneel ook volgen op …

* facebookhttps://www.facebook.com/sprinkelsenkaneel
* Pinteresthttps://www.pinterest.com/sprinkelskaneel
* Instagramhttps://www.instagram.com/sprinkelsenkaneel
* Bloglovin’https://www.bloglovin.com/blogs/sprinkels-en-kaneel-14882397

disclaimer *

Hier op ’Sprinkels en Kaneel’ …

De inhoud van Sprinkels en Kaneel wordt met veel liefde en zorg samengesteld. Toch zijn fouten soms onvermijdelijk. Is er een fout in jouw nadeel? Neem hierover contact op. Sprinkels en Kaneel is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruiken of raadplegen van sprinkelsenkaneel.com. Alsook de foutieve inhoud en informatie van doorgelinkte sites.

Hier op ’Sprinkels en Kaneel’ …

is eerlijkheid troef. De producten, reizen, werkjes, … zijn allemaal zelf (tenzij anders vermeld of gelinkt) gekocht, getest, gemaakt, geschreven, … en gefotografeerd.
Bedrijven die producten opsturen of geven, hebben geen garantie op een positieve review, daar de teksten op eerlijke en proefondervindelijke basis worden geschreven.
De inhoud van deze site zijn dan ook eigendom van sprinkelsenkaneel.com en kan niet gereproduceerd en/of overgenomen worden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Ben je helemaal in de ban van een artikel?
Geweldig! Like / link / verwijs gerust door.

Business

Hier op ’Sprinkels en Kaneel’ …

Verdien ik geen geld. In Mijn dagelijks leven werk ik als grafisch vormgeefster. Deze Happy Bubble Blog is een (uit de hand gelopen) hobby vanuit mijn studie ‘blog/column schrijven’ & ‘digitale fotografie’.

Samenwerken met ‘Sprinkels en Kaneel’…

Ben je een bedrijf? Heb je leuke producten, … om te laten testen? Zie je een eerlijke (zie hierboven eerlijkheid troef) review, reportage, … wel zitten?
Neem gerust contact op!

* Door het bezoeken van deze site ga je automatisch akkoord met bovenvermelde afspraken.