Just me

Hey pssst, herken je het volgende…

Vergaderingen, op tijd aan de schoolpoort/crèche, deadline, feestje, was, eten op tafel toveren, file, patroontje testen, snottebellen, even langs de familie, overwerken, koekjes bakken, … en graag nog even slapen om er terug tegenaan te gaan. We leven in een drukke, hectische tijd. We lopen de benen vanonder ons lijf en jongleren als de beste met minuten om alles rond te krijgen.
Ah, niet vergeten, het liefst dit alles met een grote brede glimlach en
als het kan met een glossje erop!

Zien jouw gemiddelde dagen er ook zo (ongeveer) uit?
Klinkt dit bekent in de oren?
Ben jij ook een ‘jonge creatieve mama’ (in de ruime zin van de woorden) net als ik?

Wie ben ik?
Hallo, ik ben Joke Van Wauwe, Lady of the house. Aangenaam.

Hoe ik dit alles fix?
Met vallen en opstaan.

Wat mij recht houdt?

 • mijn kleine vrolijke superheld
 • een heerlijke kop thee
  met wat home-baked lekkers erbij
 • een schuimend bad of andere verwennerij
 • een uitzicht naar iets leuks
 • mascara, concealer, lipgloss & anti-wallen crème

Mijn motto?
‘Eerst leuk dan praktisch’
&
‘Life is like a box of chocolates and i try them all’
&
‘Eat glitters for breakfast and shine all day’

Wat je kan verwachten

Hier op ’Sprinkels en Kaneel’ …
geen specifieke reis – mama – kinders – beauty – naai – kook blog,
deze zijn er al massaal (en nog leuke ook!)

Hier op ’Sprinkels en Kaneel’ …
zeg ik jou niet wat te doen,
we moeten al genoeg!

Hier op ’Sprinkels en Kaneel’ …
een lifestyleblog over de leukste momenten van het leven.
Ik nodig je uit op mijn reis…

 • langs de mooiste plekken en op de leukste uitjes
  Travel / familytime / reportages / dichtbij of vér weg
 • langs het betoverende magische make-up land
  Beauty / 100% mama, 100% Lady / reviews / nieuwste producten en handigste tips
 • langs de wondere wereld van printjes en stoffen
  Let’s be creative / patroontjes / inspiratie / creatie voor en door klein en goot
 • of kom thuis in mijn warme keuken
   Home Made Stuff / receptjes / wining & dining

Hoe komt het dat ik veel weet over…

 • reizen: omdat ik de laatste jaren héél véél heb gereisd! De reizen waren bijna allemaal NIET georganiseerde – NOCH groepsreizen. Hierdoor heb ik veel ervaring in uitpluizen, plannen en boeken. Zowel dichtbij als vér weg. Hier een overzicht van bezochte landen de voorbije grof weg tien jaar :
  België (♥) – Nederland (♥) – Luxemburg – Duitsland (♥) – Frankrijk (♥) – Engeland – Ierland – Spanje (♥) – Lanzarote – Portugal – Oostenrijk – Italië (♥) – Sicilië (♥) – Hongarije – Kroatië (♥) – Turkije  – Cuba – Thailand – Sri Lanka – China – Vietnam (♥) – New York – Florida (♥)
  (♥) zijn reizen ook met onze kleine wereldburger, na juni 2013
 • cosmetica en verzorgingsproducten: omdat ik als kleine meid al in de make-upkast zat en ondertussen, grof gerekend een 30 jaar verder, mijn interesse steeds is blijven groeien, veel producten gebruik en de laatste trends graag volg. Ook volgde ik opleiding nagelstyling en ben dus naast grafisch vormgeefster en blogger eigenlijk ook nagelstyliste.
 • naaien: omdat ik een heel creatieve mama heb, die vroeger een handwerkwinkel bezat. Wij als kind altijd creatief werden bezig gehouden en ik samen met mijn zus sinds 2014 een (ondertussen) erkende ‘thee-, koffie-, klets-, naai-’ vereniging heb opgericht.
 • bakken en koken: omdat ik nu eenmaal héél graag in de keuken sta! Regelmatig een cursus of workshop volg. Een eigen bibliotheek van kookboeken heb. Dat deze bib er niet enkel staat maar ook uit gekookt en geëxperimenteerd  wordt. Omdat ik (en ik ben hier niet alleen) heel graag lekker eet, geniet en ontdek.

What’s in the name?!?

Sprinkels, wat alles zo veel leuker maakt
& Kaneel, de geur alleen al, geef pit aan je leven
Sprinkels & Kaneel, de h(eerlijk) reis van mama zijn

Lets get social with me…

Je kan Sprinkels en Kaneel ook volgen op
* facebookhttps://www.facebook.com/sprinkelsenkaneel
* Pinteresthttps://www.pinterest.com/sprinkelskaneel
* Instagramhttps://www.instagram.com/sprinkelsenkaneel
* Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/sprinkels-en-kaneel-14882397

psssst. Waarom zie je soms J*ke ipv Joke?
In ‘English’ kan joke best heel grappig worden…

Welkom in mijn wereld.
Welkom op mijn blog!

Joke
xxx x